Toilet parkeergarage zondag open

23 april 2019

Toilet parkeergarage zondag open

Op 21 maart 2019 is in de gemeenteraad door de Participatieraad ingesproken over de openstelling op zondag van het toilet in de parkeergarage op de boulevard. De Participatieraad heeft al regelmatig aangevoerd dat het vreemd is dat alleen personen die met een auto komen, gebruik kunnen maken van het toilet. Hangjeugd kan meelopen als mensen hun auto ophalen, alleen mensen met een rolstoel of scootmobiel kunnen dat niet. Het is belachelijk dat een invalide op zondag in het centrum en op de boulevard nergens een invalidentoilet kan bezoeken.

De gemeente heeft op 28 maart jl. besloten om een proef te doen waarbij het voor mindervaliden mogelijk wordt om ook op zondag gebruik te maken van het toilet in de parkeergarage op de boulevard. De effecten van deze basisvoorziening worden na zes maanden geëvalueerd. 

Contact

Postadres
Postbus 135
2220 AC Katwijk
KVK nr: 57674450

Sitemap